Post by rakbatonpeve on Feb 12, 2022 2:43:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ משאב מחולל בגידות ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
המוח שלי יתפוצץ אני רוצה רק מיינקראפט
הייתי אומר שזה משחק נחמד מאוד😊 הרפתקה בחינם ללא הגבלות ומדהימה
שיחקתי את המשחק אבל פתאום גיליתי שהחזה שלי לא נפתח ואז גיליתי שאיבדתי את כל החפצים שלי אפילו היהלום, האודם, הזהב, האזמרגד והברזל ועוד הרבה דברים שבאמת העצבו אותי 😢
משחק נחמד אבל אני צריך לראות להוסיף כדי לקבל אוצר פתוח קודם זה היה צריך מטבעות עכשיו מוסיף? אני רוצה מטבעות דבר בחזרה בבקשה אני רוצה שריון בלתי ניתן ליצירה וגזרה חדשה, תודה לשריון בלתי ניתן ליצירה בבקשה העתק את ה-IP העבר של המשחק
טוב אבל כשחבר שלי מנסה להצטרף אלי המשחק נסגר עבורי ועבור חבר שלי אז ?!
המשחק הזה עבד בצורה מושלמת אבל הסרתי אותו אחרי שניצחתי את המשחק. אבל עכשיו קיבלתי את זה בחזרה אבל בכל פעם שאני יוצר עולם זה אומר "לא ניתן לשמור! הרשאה נדחתה" או משהו כזה כדי שהעולמות שלי לא ישמרו. האם יש דרך לתקן את זה?
הרבה פרסומות מטופשות
אוף זה יותר מדי דומה לטרריה, בואו נהרג כל הזמן ולעולם לא נשיג כלום. 💀
המשחק טוב אבל אתה יכול בבקשה להוסיף עוד הישגים? ובוסים ועוד המון ותעשו את דור העולם לטוב יותר בבקשה ותוסיפו עוד דברים כמו עפרות,המונים,ביומים,בוסים וכו' ותוסיפו מישורים אם הביום המישורים כבר כאן תעשו אותם יותר שטוחים ונאג'ה דור העולם טוב יותר בבקשה תוסיפו עוד סוגים של עפרות אם תוסיף את כל זה נשמח יותר וגם אני אהיה מאושר (∩^o^∩) חמישה כוכבים אה וכמעט שכחתי להוסיף עוד פריטים
LostMiner: Block Building & Craft Game Przygodowe yfh
אני אוהב את המשחק הזה ואני רוצה עדכון שיהיה לו סירה כדי שכולם יוכלו לנסוע לאיים אחרים ולמה אתם לא מגיבים לי ולאחרים בבקשה עוד עדכונים יבואו וואוו 🎉 אתם גרמתם לי להתמכר למשחק שלכם כי אני תמיד תשחק אותו אני אשמח לדרג את המשחק הזה 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 כוכבים כי המשחק הזה מדהים והאם אתה יכול לשנות את המרקם של תושבי הכפר ואני לא יכול לעשות את הבוס של המכשפה
היי המשחק הזה מדהים זה יכול לעזור איך ליצור תחת אני לא יודע איך לירות בקת החץ זה בסדר
Flight Pilot Simulator 3D Рольові yhjl
יכול לחסוך בלי שהפרסומות משחקות גם יכול לגרום לכך שתצטרך לשלם כשאתה מת כדי לשמור על מלאי ולהמשיך לעלות לכל החיים עד שהשחקן לא יכול יותר.
אני נותן למשחק הזה 2 כוכבים כי יש לו תקלה. כשאני טלפורטר את עצמי ממחתרת לפני השטח, אני רואה את הבית שלי שיש לו 2 קומות, מחוברים בסולמות, לא היה סולם אחד וחצי מהבית שלי לא היה שם. מפתחים, אנא תקנו את התקלה הזו.🙏🙏
אני אוהב את המשחק אבל הוא לא רוצה להפוך את היצירתי שלי בעולם ההישרדות שלי ואין לשמור מלאי
המשחק הזה ממש טוב הוא ממש כמו מיינקראפט אבל שונה אני אוהב אותך כדאי גם לנסות אותו
תקן את המשחק שלך, הפסדתי את רוב ההתקדמות שלי מלבד הכסף שלי, ההישגים שלי, מערכת המערות שלי וחצי מהחווה שלי. זה פשוט חזר פתאום לאיך שזה היה כשרק התחלתי את המשחק אחרי שירדתי לכרייה במחתרת בניסיון להשיג את ההישג "למטה יותר". זה היה משחק די טוב בכנות, פעם אהבתי את זה אבל אתה אומר לי להיות תקוע רק עם ברזל ונחושת??
זה משחק מטורף שמסביר למה דירגתי עבודה טובה ב-5 כוכבים, המשיכו כך וצרו עוד פריטים במשחק
זה משחק נחמד שאני יכול לשחק בו שעות אבל בשלב מסוים המשחק נהיה משעמם אז אולי כדאי להוסיף שרתים מקוונים כמו Minecraft שיש להם הרבה משחקים שונים לשחק עם הקהילה אז אולי אם תוסיף שרתים אז אנשים יתחילו לשחק במשחק הזה יותר ו יותר.
זה קרע של Minecraft ו-terraria זה כל מה שאתה צריך לדעת
סלח לי חשבתי שזה עוד מרובה משתתפים מקומי כאילו אנחנו מישהו בנקודה החמה שלו שמישהו מתחבר אליו, אתה יכול להוסיף את זה בבקשה בעדכון הבא כי מרובי המשתתפים המקומי שהוספת שם הוא שאתה צריך לחבר את אותו אינטרנט בבקשה תוסיף הנקודה החמה LAN מרובה משתתפים בבקשה. תודה.
כשהמשחק אומר לי ללחוץ על אני לא יכול אני לא יכול לצאת מהמדריך כי הבלוקים מתחתי צריך לשנות את ההדרכה
אני באמת רוצה לשחק במשחק הזה אבל באותו הזמן אני מרגיש שאני לא צריך לגרום אפילו שאני מחובר ל-Google Play זה לא שומר את ההתקדמות שלי. ובבקשה, מרובה המשתתפים ממש 2x מבאס כי אני צריך להיות מקוון כדי שאחרים יוכלו לשחק אז האם תגרום לזה לעשות כמו לשחק בכל עת אבל כמובן דורש חיבור. אז זה יהפוך לוויראלי ויגיע לפסגה!
הפקדים גרועים והגרפיקה
אני אוהב את זה כל כך משוטט והמשחק האהוב עליי כל יום הורידו אותו 5 כוכבים בשבילו
משחק ממש טוב, כאילו אני ממש ממשיך שהטלפון שלי מת ממשחק זה!
אני לא יכול לעמוד זמן רב ואני לא יכול להשיג עץ לייצור כלים. 2 כוכבים בלבד
זה משחק מהנה מאוד, אל תבינו אותי לא נכון, אבל איך בדיוק אני שותל את זרעי העגבניות/עגבניות?
אני לא יודע אולי זה יהיה טוב כשיש mb נמוך וגרפיקה גבוהה G.O.S⚡⚡⚡
ראשית יותר מדי מודעות שנית אתה אפילו לא יכול להפוך מקריאייטיב להישרדות
זה היה פשוט כיף כשהעדכון האחרון שאתה יכול לשחק מרובה משתתפים באמצעות נקודה חמה אבל עכשיו אני לא יכול בבקשה לתקן את זה כי אני ממש רציתי לשחק עם האחים הקטנים שלי 😢
צפיתי במודעה כדי לשמור את הפריטים שלי כשאני אמות אבל זה לא חזר על עצמו במקום זאת ניסיתי שוב זה קרה שוב אבל טוב אני פשוט אנסה לא למות
אנא תקן את הבאג שבו חיית המחמד שלי נעלמה אם אני מתנתק למחרת. כמו לטאה אני עובד קשה על זה כדי לאלף אותה והיא נעלמה
המשחק הזה מבאס, אני יוצר עור אבל אני צריך לראות תוספת כדי שאוכל להשתמש בו זה לא הוגן ואני לא מוצא את העץ האדום וגם את פירות היער ואת כל סוגי הפריטים שיכולים לעשות צבע ולפעמים אני לא מוצא תרנגולת אפילו אני הולך לשני קצה העולם המשחק הזה מבאס באמת! !!
אנא תקן את ה-Save it לא עובד
אני פשוט חושב שזה משחק טיפשי. מצטער
Zombix Online APK 3.98b הורידו ל- Android - Android Apps
אני אוהב את זה + זה סופר מדהים אחי
הקרב הוא די נורא, אבל אני אפילו לא יכול לדעת אם אני בטווח כדי לפגוע במשהו עד שאקבל מכה, עמידות השריון היא של מפית רטובה, אבל ההגנה בסדר, הכרייה היא קצת טרחה כשאתה יכול' לא מכרה על סולמות, וההוספות כל 5 דקות הופכות לעצבנות מהר, שימוש באנר הוסף בראש המסך כאשר פתיחת מלאי תשרת טוב יותר לרווח. למשחק הזה יש הרבה פוטנציאל להיות משהו גדול, הוא רק צריך כוונון עדין כדי להוציא ממנו משהו נהדר
להרבה פרסומות הרס את זה, ולא שרק כשקניתי את הפרסומות זה הופך את המשחק שלי לסופר הרוס וזה תמיד אומר שאתה לא מעודכן במשחק הזה תנסה לעדכן בחנות האפליקציות ואם תלחץ על OK הוא יכנס לחנות האפליקציות ואני יכול לראות רק שהוא פתוח ומסיר את ההתקנה כשאני לוחץ על הפתיחה שלו בסדר גמור ואולי 1 דקות אחרי שהוא יראה מזדקן שאתה צריך לעדכן אותו. בבקשה תקן את זה אני קונה את המודעות להסרה ובבקשה לתקן את זה בעדכון הבא.😕😟
אני אתן לזה 3 כוכבים לפני הספירה כל הנתונים וההתקדמות שלי נעלמו כשאני מתקין מחדש את המשחק. אפילו נכנסתי לגוגל פליי משחקים כששיחקתי בו בפעם הראשונה. אני כל כך מתוסכל אם זה באג או לא. כל העבודה הקשה שלי ובניית הבית שלי היה כל כך ארוך לעשות. אני אפילו משחק בזה כל יום ושום דבר לא באמת קרה חוץ מהמצב הזה. אני מקווה שתפתור את הבעיה הזו כדי שאנשים אחרים לא יכעסו עליך בגלל אותו המצב שלי. אבל בסך הכל משחק נהדר ואני משחק את זה כבר 2 חודשים. תודה לך
המשחק הזה נהדר אבל יש דברים שחייבים להשתפר, כמו לבקש לסובב כל כמה זמן, ומלאי קטן על הדמות, כך שלא תוכל באמת לשתות טוב אם תנסה לבזוז דברים מהחזה כשמצאת עד אז את המלאי שלך. זה מלא.
אז נראה לי שמדובר במחית טרייה עם מיינקראפט וזה די פוגר (לא בוט)
הבעיה היחידה היא קשה מדי ואי אפשר לשכור עוינים בלי שהם יפגעו בי
אני אוהב את המשחק הזה מאוד. עברו כמעט 3 שנים שאני משחק בזה. אני רק רוצה להציע לנסות להוסיף עוד תכונות כמו Minecraft ולהוסיף כמה ביומות חדשות. לאחר מכן הוסף כמה כלים חדשים, עפרות וכן הלאה. תמשיך לעבוד קשה איש.
בכל פעם שאני נכנס למשחק הוא עובד לכמה דקות ואז הוא קורס בבקשה עזרה! קשה להתקדם